08.02.2014, 22:06
Tahle epizoda z mé paměti vytáhla tunu embarrassing memories na jeden teen crush... Oh my... oh my... *facepalm* Akorát u mě to neskončilo napodobováním dané slečny, ale regulérním catfightem, které mu jsme se potom na maturitním večírku zasmály
A teď k topicu.
Spike, který najde plačící Rarity... to už jsme přece někde viděli, že? [spoiler: Conclusion: Hasbro mi ukradlo fanfic! ]
Trošku nechápu, jak teda dopadl trojúhelník Trenderhoof - Rarity - Applejack a škoda poněkud uspěchaného konece, kdy v několika minutách vyřešili vše (ačkoli vlastně nic nevyřešili).
Což mě osobně nevadí, páč freaky friday přehození Rarity a Applejack bylo kulervoucně legrační
Pro mě osobně je ovšem vrcholem Spikův "you don´t say" obličej
A teď k topicu.
Spike, který najde plačící Rarity... to už jsme přece někde viděli, že? [spoiler: Conclusion: Hasbro mi ukradlo fanfic! ]
Trošku nechápu, jak teda dopadl trojúhelník Trenderhoof - Rarity - Applejack a škoda poněkud uspěchaného konece, kdy v několika minutách vyřešili vše (ačkoli vlastně nic nevyřešili).
Což mě osobně nevadí, páč freaky friday přehození Rarity a Applejack bylo kulervoucně legrační
Pro mě osobně je ovšem vrcholem Spikův "you don´t say" obličej
You didn't choose the thug life. And the thug life didn't choose you either.
It's no problem for me, but it's a problem for you.
It's no problem for me, but it's a problem for you.