08.02.2014, 22:58
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 08.02.2014, 23:12 uživatelem Baterka. Edited 7 times in total.)
První reakce ,animátoři již chápou prostor ! brýle nejsou nalepené na obličeji ! HURÁ !
Myslím že ten dívčí souboj byl vtipný . Rarity se chová jako normální poník/člověk - žádná Dokonalá princezna TS. to je tak skvělé ! Prohození rolí bylo vtipné ty nahozené ksfitkíky obou byly zábavné. Navíc to ty slovní pře byly fakt funny
Jinak Applejack s tímhle účesem byla neuvěřitelně hezká ! (Chic Aj ! )
I u Rarity se mi líbily rozpuštěné vlasy.
Rarity na pluhu LoL
Prsten na rohu... Ehm. zajímavé
Cutie mark Crusaders Gala byly husté !
Duck omg im hot sexy selfie Aj byl borcovskej.
Rarity je prostě skvělá nechápu čím vám tak vadí. Trochu marnivá a herečka jako každá ženská (Myšleno v dobrým ! )
Viděl si reakce Fangrils na Lokiho na Comiconu ? Asi ne že ?
Fangriling je funny
Trenderhoof si moc Raritinu náklonnost neuvědomoval.. prostě Raritino Love s. vyšumí do prázna.
20 minut, je sakra málo.
Myslím že ten dívčí souboj byl vtipný . Rarity se chová jako normální poník/člověk - žádná Dokonalá princezna TS. to je tak skvělé ! Prohození rolí bylo vtipné ty nahozené ksfitkíky obou byly zábavné. Navíc to ty slovní pře byly fakt funny
Jinak Applejack s tímhle účesem byla neuvěřitelně hezká ! (Chic Aj ! )
I u Rarity se mi líbily rozpuštěné vlasy.
Rarity na pluhu LoL
Prsten na rohu... Ehm. zajímavé
Cutie mark Crusaders Gala byly husté !
Duck omg im hot sexy selfie Aj byl borcovskej.
Rarity je prostě skvělá nechápu čím vám tak vadí. Trochu marnivá a herečka jako každá ženská (Myšleno v dobrým ! )
(08.02.2014, 10:53)J_manT Napsal(a): Jak jsem už psal, z ukázek na epizodu nadšený nejsem, hlavně kvůli Rarity chovající se jako hardcore fangirl.
Viděl si reakce Fangrils na Lokiho na Comiconu ? Asi ne že ?
Fangriling je funny
Trenderhoof si moc Raritinu náklonnost neuvědomoval.. prostě Raritino Love s. vyšumí do prázna.
20 minut, je sakra málo.