08.02.2014, 23:12
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 08.02.2014, 23:15 uživatelem Blue Storm. Edited 1 time in total.)
Milovníci Applejack a Rarity musí plesat radostí nad takovou smrští nových věcí, které se tam u nich objevily.
Když jsem viděl AJ v jejich šatech, oněměl jsem a měl stejnej výraz jako
Epizodka byla svěží, zábavná a určitě si ji pustím několikrát, abych si mohl vychutnat ještě jednou Rarity, co by vidláka ( Ten její způsob mluvy byl hoodně zajímavej a i když jsem neangličtinář, slyšel jsem to i já ) a AJ jakož to vznešenou slečnu.
Moc dobrej dílek
Avšak jedna věc mi tam vadila. Proč ti hřebci jsou čim dál tim víc hranatý? Cheesse Sandwich a i nyní Trenderhoof. Vůbec jsem nepochopil, co na něm ta Rarity vidí. Sice Blueblood byl nevychovanec, ale alespoň vypadal jako pořádný hřebec.
Když jsem viděl AJ v jejich šatech, oněměl jsem a měl stejnej výraz jako
Epizodka byla svěží, zábavná a určitě si ji pustím několikrát, abych si mohl vychutnat ještě jednou Rarity, co by vidláka ( Ten její způsob mluvy byl hoodně zajímavej a i když jsem neangličtinář, slyšel jsem to i já ) a AJ jakož to vznešenou slečnu.
Moc dobrej dílek
Avšak jedna věc mi tam vadila. Proč ti hřebci jsou čim dál tim víc hranatý? Cheesse Sandwich a i nyní Trenderhoof. Vůbec jsem nepochopil, co na něm ta Rarity vidí. Sice Blueblood byl nevychovanec, ale alespoň vypadal jako pořádný hřebec.
Věřím, že pár pestrobarevných poníků dokáže udělat svět alespoň trochu lepším.