08.02.2014, 23:12
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 08.02.2014, 23:15 uživatelem Blue Storm. Edited 1 time in total.)
Milovníci Applejack a Rarity musí plesat radostí nad takovou smrští nových věcí, které se tam u nich objevily. 
Když jsem viděl AJ v jejich šatech, oněměl jsem a měl stejnej výraz jako
Epizodka byla svěží, zábavná a určitě si ji pustím několikrát, abych si mohl vychutnat ještě jednou Rarity, co by vidláka ( Ten její způsob mluvy byl hoodně zajímavej a i když jsem neangličtinář, slyšel jsem to i já ) a AJ jakož to vznešenou slečnu.
Moc dobrej dílek
Avšak jedna věc mi tam vadila. Proč ti hřebci jsou čim dál tim víc hranatý? Cheesse Sandwich a i nyní Trenderhoof. Vůbec jsem nepochopil, co na něm ta Rarity vidí.
Sice Blueblood byl nevychovanec, ale alespoň vypadal jako pořádný hřebec.

Když jsem viděl AJ v jejich šatech, oněměl jsem a měl stejnej výraz jako

Epizodka byla svěží, zábavná a určitě si ji pustím několikrát, abych si mohl vychutnat ještě jednou Rarity, co by vidláka ( Ten její způsob mluvy byl hoodně zajímavej a i když jsem neangličtinář, slyšel jsem to i já ) a AJ jakož to vznešenou slečnu.

Moc dobrej dílek

Avšak jedna věc mi tam vadila. Proč ti hřebci jsou čim dál tim víc hranatý? Cheesse Sandwich a i nyní Trenderhoof. Vůbec jsem nepochopil, co na něm ta Rarity vidí.

Věřím, že pár pestrobarevných poníků dokáže udělat svět alespoň trochu lepším.