09.02.2014, 00:01
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 09.02.2014, 00:07 uživatelem Fun1k. Edited 1 time in total.)
Epizodu jsem zatím viděl jen na streamu s pár lagy, ale můžu říci, že se mi líbila. Bylo to jako Look Before You Sleep na druhou, také jsem si připomněl dávné teorie o výměně těl.
AJ i Rarity byly při předstírání obě moc roztomilé, no Rarity dostala více času, takže to bylo výraznější (její jižanský akcent FTW).
Jsem se bál, aby Simple Ways nebyla v porovnání s nabušenou Pinkie Pride bledá, no nezklamalo mě to.
Jen škoda vztahu mezi Spikem a Rarity. Je to ale odůvodnitelné, Spike z toho asi už vyrostl (byl to takový vztah, jako když se dvanáctiletý zakouká do pětadvacetileté - ona ho nebere moc vážně, a on si to nakonec uvědomí). Stále však chovám naději, že to ještě neumřelo úplně :>
AJ i Rarity byly při předstírání obě moc roztomilé, no Rarity dostala více času, takže to bylo výraznější (její jižanský akcent FTW).
Jsem se bál, aby Simple Ways nebyla v porovnání s nabušenou Pinkie Pride bledá, no nezklamalo mě to.
Jen škoda vztahu mezi Spikem a Rarity. Je to ale odůvodnitelné, Spike z toho asi už vyrostl (byl to takový vztah, jako když se dvanáctiletý zakouká do pětadvacetileté - ona ho nebere moc vážně, a on si to nakonec uvědomí). Stále však chovám naději, že to ještě neumřelo úplně :>
[19.2.2012 20:06:21] : Jsem dneska zkouknul první epizodu My Little Pony: FiM
[19.2.2012 20:06:53] : Fluttershy je best
OC přepracováno od bloodorangepancakes
[19.2.2012 20:06:53] : Fluttershy je best
OC přepracováno od bloodorangepancakes