10.02.2014, 16:51
Na tuhle epku jsem se těšila jako na moho dalších a i tady jsem ráda, že právem. Moc se mi líbila a za sebe bych jí hodnotila jako nadprůměr, dost možná i ten silnější nadprůměr.
Na začátku drmolící Pinkie a jí okřikující dav. Vidět tolik naštvaných tváří bylo funny.
Fluttershy vypomáhá s přehlídkou? Super o tom alespoň slyšet.
Twilightina role při příjezdu vlaku – nekompromisní.
Rarity osedlávající si pluh, schazující jablka... Cítím se škodolibě, když se nad tím směju.
Applejack nestarající se o city Trenderhoofa, stupňující se do odrazování. V momentě, kdy vlezla do kurníku, jsem měla dost. Což mi připomíná, že to, jak táhla ten pluh, mi taky z nějakého důvodu přišlo neskonale legrační.
Time for change. Co oblečení, to vem Discord, ale když si Rarity a Applejack prohodily i přízvuk! Dost možná nejlepší část episody.
Na začátku drmolící Pinkie a jí okřikující dav. Vidět tolik naštvaných tváří bylo funny.
Fluttershy vypomáhá s přehlídkou? Super o tom alespoň slyšet.
Twilightina role při příjezdu vlaku – nekompromisní.
Rarity osedlávající si pluh, schazující jablka... Cítím se škodolibě, když se nad tím směju.
Applejack nestarající se o city Trenderhoofa, stupňující se do odrazování. V momentě, kdy vlezla do kurníku, jsem měla dost. Což mi připomíná, že to, jak táhla ten pluh, mi taky z nějakého důvodu přišlo neskonale legrační.
Time for change. Co oblečení, to vem Discord, ale když si Rarity a Applejack prohodily i přízvuk! Dost možná nejlepší část episody.
This silly farmfilly fan
If wisdom is what you seek, I shall do my best to fake it.
Nickname - ty vtipy už jsou starý, please just don't
If wisdom is what you seek, I shall do my best to fake it.
Nickname - ty vtipy už jsou starý, please just don't