11.02.2014, 19:22
Tento díl jsem viděl opožděně až včera ale o nic důležitého jsem nepřišel.
- Lovestory nicmoc.
- Rarity zamilovaná, jak puberťačka do zpěváka JB (určitě pochopíte)
- Samotný Trenderhoof
- Spike který nic nedělal nebo nemohl co se lásky Rarity k Trenderhoof -ovi týče.
++ prohození vzhledu a chování Rarity a AJ (trošku mi to připomnělo jak byly spolu u Twi na přespání)
Moc kladných bodů bohužel epizoda ode mne nezíská.
Rarity opět trošku klesla v mém žebříčku. Stále je ale na stříbrné pozici v disciplíně oblíbenosti mane6.
AJ naopak tímto dílem získala něco málo bodů. Stále se ale se svým hodnocením drží na 3, bronzové pozici.
No musím říct že zatím je letošní 4 sezóna taková průměrná. Jsem zvědavý s čím přijdou příště.
- Lovestory nicmoc.
- Rarity zamilovaná, jak puberťačka do zpěváka JB (určitě pochopíte)
- Samotný Trenderhoof
- Spike který nic nedělal nebo nemohl co se lásky Rarity k Trenderhoof -ovi týče.
++ prohození vzhledu a chování Rarity a AJ (trošku mi to připomnělo jak byly spolu u Twi na přespání)
Moc kladných bodů bohužel epizoda ode mne nezíská.
Rarity opět trošku klesla v mém žebříčku. Stále je ale na stříbrné pozici v disciplíně oblíbenosti mane6.
AJ naopak tímto dílem získala něco málo bodů. Stále se ale se svým hodnocením drží na 3, bronzové pozici.
No musím říct že zatím je letošní 4 sezóna taková průměrná. Jsem zvědavý s čím přijdou příště.
A pilot is an artist, expertly maneuvering his brush across the sky to create a masterpiece.
If the king doesn't move, then his subjects won't follow.
If the king doesn't move, then his subjects won't follow.