16.02.2014, 02:41
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 16.02.2014, 02:41 uživatelem Frolda. Edited 1 time in total.)
Já jsem se příjemně bavil. Na začátku se mi zdála Fluttershy trochu přehnaná. Poslední dobou se mi ten její strach začíná spíše hnusit, nicméně po dvou třech minutách to bylo pryč. BigMac překvapil. Turkey challenge byla skvělá a pak ta Pinkie jak tam proskákala s tou medailí. Také jsem rád, že je Zecora zpátky a stejně tak se mi líbily i Aloe s Lotus.
Velkým příjemným překvapením pro mě bylo to mláďátko, co je chtělo na oslavu, ta se mi fakt líbila .
Pinkie tak půl napůl, na začátku dobrý, ke konci už moc ne. Taky se mi líbilo jak zobrazili ten strach, kdy na Flu všichni koukají.
Ještě se mi líbilo, jak šla AJ vyzpovídat Maca a on jen - Jo ne
No a celkově kvartet - kvintet. To zní jako nápad na Flashmob
Velkým příjemným překvapením pro mě bylo to mláďátko, co je chtělo na oslavu, ta se mi fakt líbila .
Pinkie tak půl napůl, na začátku dobrý, ke konci už moc ne. Taky se mi líbilo jak zobrazili ten strach, kdy na Flu všichni koukají.
Ještě se mi líbilo, jak šla AJ vyzpovídat Maca a on jen - Jo ne
No a celkově kvartet - kvintet. To zní jako nápad na Flashmob
“Where must we go… We who wander this Wasteland in search of our better selves?“ The First History Man
"Přátelství může trvat jen mezi dobrými lidmi." Cicero
Vir Ilustris
"Přátelství může trvat jen mezi dobrými lidmi." Cicero
Vir Ilustris