16.02.2014, 22:00
Pro mne to byl naprosto skvělý díl Záblesk kontinuty s Poison Joke mě potěšil velmi, a u tohoto dílu jsem si velmi jasně uvědomil, jak se zdokonaluje grafické zpracování a animace (kolik jemných odlišností ve výrazu má Fluttershy a jak vyvádí, když má radost!)
Ad Pinkie a její otravnost: mně to přišlo poměrně "in character" - ona byla otravná tím, že říkala přesně to, co si myslí, naplno - nemyslela to zle. Mimochodem, ta scéna, kdy šplhá po zdi nahoru dle vzoru japonských strašidel je taky moc hezká
A Big Mac je stálice
Já dávám plný počet bodů a myslím, že úroveň seriálu se nejen drží, ale pomaloučku roste.
Ad Pinkie a její otravnost: mně to přišlo poměrně "in character" - ona byla otravná tím, že říkala přesně to, co si myslí, naplno - nemyslela to zle. Mimochodem, ta scéna, kdy šplhá po zdi nahoru dle vzoru japonských strašidel je taky moc hezká
A Big Mac je stálice
Já dávám plný počet bodů a myslím, že úroveň seriálu se nejen drží, ale pomaloučku roste.
...And the camera's got you frozen in time / Like a saved state in a game file / It's a heartbeat on a hard drive...