17.02.2014, 15:09
Přestože Kikyo jako autorka vydává spíše své starší práce, je jednou z autorek literární sekce. Tímto rozhovorem bych ji rád představil. Přestože není moc aktivní, vždy si u jejich povídek můžete odpočinout i zapřemýšlet.
Vítám tě u tohoto rozhovoru a pro začátek by mě zajímalo, jak ses dostala k přezdívce Kikyo?
Jakpak se dívka jako ty dostane zrovna k seriálu My little pony?
Na fóru prezentuješ hlavně svou vlastní tvorbu, ale napsala jsi i jednu pony povídku. Proč jen jednu? Plně se zaměřuješ jen na vlastní tvorbu?
K tvé vlastní tvorbě. Jednou jsi ve svém vlákně zmínila, že jsi psala často hrdinky podle sebe, nebo aspoň podle toho jaká jsi chtěla být. Tvé povídky mají často podobný ráz ohledně hlavních hrdinek. Objevuje se to i u tvé současné tvorby?
Podle toho, jak vypadá tvá starší tvorba, co zveřejňuješ, jsi talentovaná. Budeš i nadále postovat svou starší tvorbu? Věřím, že zde jsou lidé, co by si ji rádi přečetli, mě nevyjímaje.
To je zajímavé. Ve své vlastní tvorbě pracuješ v jednom univerzu, nebo pro každou povídku používáš jinou?
Jsi tedy spíše spisovatel, který se snaží příběh ukázat hlavně skrz postavy a jejich pocity. Píšeš však i povídky, které jsou metaforou života. Například Koťátko. Povíš nám něco k této části tvé tvorby?
Sleduješ nějak dění v literární sekci?
Myslíš si, že nová sezona může ovlivnit stávající autory, anebo přivést nové?
Ještě bych se rád vrátil na chvíli k tvé jediné pony povídce. Povíš nám k ní něco? Třeba co tě přimělo ji napsat?
Co považuješ za svůj největší úspěch a neúspěch?
Tak jsme se dostali až na konec. Povíš nám o sobě něco? Oblíbené jídlo, muzika, zájmy, zda jsi k mání.
Vzkážeš něco svým fanouškům a čtenářům?
Věř mi. To jsem na začátku měl i já a i teď nejsem asi jeden z nejvyhledávanějších autorů. Děkuji ti za rozhovor a tímto se s tebou loučím. Věřím, že se ti někdo ozve.
Vítám tě u tohoto rozhovoru a pro začátek by mě zajímalo, jak ses dostala k přezdívce Kikyo?
Jakpak se dívka jako ty dostane zrovna k seriálu My little pony?
Na fóru prezentuješ hlavně svou vlastní tvorbu, ale napsala jsi i jednu pony povídku. Proč jen jednu? Plně se zaměřuješ jen na vlastní tvorbu?
K tvé vlastní tvorbě. Jednou jsi ve svém vlákně zmínila, že jsi psala často hrdinky podle sebe, nebo aspoň podle toho jaká jsi chtěla být. Tvé povídky mají často podobný ráz ohledně hlavních hrdinek. Objevuje se to i u tvé současné tvorby?
Podle toho, jak vypadá tvá starší tvorba, co zveřejňuješ, jsi talentovaná. Budeš i nadále postovat svou starší tvorbu? Věřím, že zde jsou lidé, co by si ji rádi přečetli, mě nevyjímaje.
To je zajímavé. Ve své vlastní tvorbě pracuješ v jednom univerzu, nebo pro každou povídku používáš jinou?
Myslíš si, že nová sezona může ovlivnit stávající autory, anebo přivést nové?
Tak jsme se dostali až na konec. Povíš nám o sobě něco? Oblíbené jídlo, muzika, zájmy, zda jsi k mání.
Vzkážeš něco svým fanouškům a čtenářům?
Věř mi. To jsem na začátku měl i já a i teď nejsem asi jeden z nejvyhledávanějších autorů. Děkuji ti za rozhovor a tímto se s tebou loučím. Věřím, že se ti někdo ozve.
Let it Go...Try everything.
How Far I'll Go, on top of the world?
Towards of sun immortals.
When Can I See You Again?
Top of the world.
Telling the world. To the sky!
Just a Dream. Brothers under the Sun
How Far I'll Go, on top of the world?
Towards of sun immortals.
When Can I See You Again?
Top of the world.
Telling the world. To the sky!