18.02.2014, 18:28
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 18.02.2014, 18:28 uživatelem Martin. Edited 1 time in total.)
Ano, Pinkie Pie si tam musí všimnout každý, jenže problém je, že nedělá NIC, a Big Mac také nedělá nic. Já v tom bohužel nevidím souvislost (leda by Pinkie Pie měla paranormální schopnosti a dokázala vám zničit hlas pohledem). Čistě logicky mi totiž ta implikace vychází asi takto: Pinkie Pie -> její přítomnost -> dlouho nic -> kupka hnoje -> dlouho nic -> tady se stal zázrak -> hlas Big Macinshe
Nicméně i kdyby to byla pravda, tak to jen přesouvá Pinkie Pie z pozice "totálně šílená" na "totální mrchu", aneb pokud chci pomoct někomu svému bližnímu, překazím možnosti někomu jinému, kdo mi není tak blízký (kromě toho, tu soutěž s krocany vyhrála Pinkie Pie - tedy to nedělala pro Fluttershy, ale pro sebe).
Nicméně i kdyby to byla pravda, tak to jen přesouvá Pinkie Pie z pozice "totálně šílená" na "totální mrchu", aneb pokud chci pomoct někomu svému bližnímu, překazím možnosti někomu jinému, kdo mi není tak blízký (kromě toho, tu soutěž s krocany vyhrála Pinkie Pie - tedy to nedělala pro Fluttershy, ale pro sebe).