Tak som si pozrela s titulkami a trochu mením názor. Stále to nieje moja naj CMC epizóda a tiež nijaká extra, ale zaujala ma. CMC trávia nejaký čas s Twilight a zdokonaľujú sa v schopnostiach, to ma teší. Chýbala mi však aspoň pesnička, alebo iná z Mane six. Žriebätá (okrem CMC) veľmi nemusím, preto mi tá epizóda príliš nesadla, keďže z dospelých sa tam vyskytla a bola dôležitá len Twilight. Tiež ma znovu štvala Diamond Tiara. Môže tá vôbec chýbať v nejakej CMC epizóde?

Tiež mi prišlo divné, že deti sa o Princeznú Twilight zrazu zaujímajú, kým doteraz ju všetci, i (hlavne) dospelí ignorovali. Ale povedala som si, "konečne, aspoň raz".
Tolerancia Twilight ma úplne dojala a potvrdila mi, prečo je Twilight môj druhý naj poník zo seriálu.
Pár vtipných scén bolo tiež. Napr. na začiatku tá rastlina, čo kašľala.

Alebo keď deti fotili Twilight za oknom a Scootaloo pózovala, lebo nechcela byť na fotke smutná.
Celkovo ma však až tak príliš nezaujala. Už by sa fakt mohol jednej objaviť CM. No uvidíme, v najbližšej dobe budú nejaké CMC epizódy (ktoré inak znejú podľa popisu veľmi zaujímavo a neviem sa ich dočkať, napr. 20. epizóda "For Whom the Sweetie Belle Toils").
Moje hodnotenie: 8/10