23.02.2014, 10:15
Dnešní rozhovor jsem vedl s jedním z mála anglicky píšících autorů na tomto fóru. Proč tomu tak je a Thesecret1 neprezentuje i české povídky se dozvíte v tomto rozhovoru. Příjemné počtení.
Vítám tě u tohoto rozhovoru. Jsem rád, že jsi přijal, a první otázku směřuji k tvé přezdívce. Jak jsi k ní přišel a co vlastně znamená?
Co tě přivedlo k seriálu My little pony? Jak ses stal bronym?
Jako jeden z mála na fóru prezentuješ své povídky anglicky. Proč na českém fóru využíváš právě tohoto jazyka?
Přiznám se, že mě to trochu mrzí. Přesto tvé důvody chápu. Osobně nejsem totiž angličtinář, a tak nemůžu tvé povídky zhodnotit. Proč je tedy prezentuješ i na bronies.cz?
Povíš tedy nám neangličtinářům, o čem rád píšeš? O čem jsou tvé povídky?
Doufal jsem v něco bližšího, ale co už. Jaképak máš ohlasy na fimfiction? Povíš nám něco k té stránce?
To je zajímavé. A která by se tam měla dostat? O čem je?
Vraťme se ale zase k nám do českých a slovenských krajin. Pokud vím, tak jsi založil vlákno Stylistika. Co tě k tomu vedlo a co v ní můžeme očekávat?
Nemůže být i problémem třeba různé časy a důraz na jiné větné prvky? Nebo čím je veškerá stylistika podobná?
Sleduješ dění v literární sekci? Pokud ano, co si o ní myslíš? Jsi s někým z autorů v kontaktu?
Doufám, že maturitu zvládneš co nejlépe. Nová sezóna jede v plném proudu. Ovlivní nějak tvorbu autorů? Na fimfiction určitě ano, co ale česká scéna?
Co považuješ za svůj největší úspěch a neúspěch?
Už jsme se dostali nakonec a rád bych se tě zeptal na tvé oblíbené koníčky, jídlo hudbu. Jsi zadaný či volný?
Vzkážeš něco fanouškům a čtenářům závěrem?
Děkuji ti za zajímavý rozhovor a tímto se s tebou loučím.
Vítám tě u tohoto rozhovoru. Jsem rád, že jsi přijal, a první otázku směřuji k tvé přezdívce. Jak jsi k ní přišel a co vlastně znamená?
Co tě přivedlo k seriálu My little pony? Jak ses stal bronym?
Přiznám se, že mě to trochu mrzí. Přesto tvé důvody chápu. Osobně nejsem totiž angličtinář, a tak nemůžu tvé povídky zhodnotit. Proč je tedy prezentuješ i na bronies.cz?
Doufal jsem v něco bližšího, ale co už. Jaképak máš ohlasy na fimfiction? Povíš nám něco k té stránce?
To je zajímavé. A která by se tam měla dostat? O čem je?
Vraťme se ale zase k nám do českých a slovenských krajin. Pokud vím, tak jsi založil vlákno Stylistika. Co tě k tomu vedlo a co v ní můžeme očekávat?
Nemůže být i problémem třeba různé časy a důraz na jiné větné prvky? Nebo čím je veškerá stylistika podobná?
Doufám, že maturitu zvládneš co nejlépe. Nová sezóna jede v plném proudu. Ovlivní nějak tvorbu autorů? Na fimfiction určitě ano, co ale česká scéna?
Co považuješ za svůj největší úspěch a neúspěch?
Už jsme se dostali nakonec a rád bych se tě zeptal na tvé oblíbené koníčky, jídlo hudbu. Jsi zadaný či volný?
Děkuji ti za zajímavý rozhovor a tímto se s tebou loučím.
Let it Go...Try everything.
How Far I'll Go, on top of the world?
Towards of sun immortals.
When Can I See You Again?
Top of the world.
Telling the world. To the sky!
Just a Dream. Brothers under the Sun
How Far I'll Go, on top of the world?
Towards of sun immortals.
When Can I See You Again?
Top of the world.
Telling the world. To the sky!