25.02.2014, 00:44
CMC díly často nezapadají zrovna mezi mé oblíbené. To ovšem nevylučuje možnost, aby to byla pěkná episoda.
Budilo to ve mě naprosto jiné pocity a emoce, než předešlé díly, protože Diamont Tiara. (Na jednou stranu je to nenapravitelná záporácká postava, která fakt dokáže vytočit. Na druhou stranu, mít někoho takového ve své blízkosti, tak ARGH!
)
• Učitelka Twilight. Učitelka Twilight! Twilight učí! Oh my, to je skvělý! To je ono, Twily! Z téhle části děje mám fakt radost. :3 Každou chvíli jsem čekala, kdy se naštve, zvlášť v tom podniku... ale ona nic! Pak mě na konci donutila zírat. „Dokažte to!“ Skvěle se Twily předvedla. 
• Apple Bloom, dokázala si to! Cože? Ty jsi nechtěla vytvořit kašlající kytku?
• Pinkie! Pinkie! Pinkie! Co ta tam dělá? - To je jedno! Pinkie!
• Twilight používá křídla! Je mi jasné, že už by to mělo být zaběhlé a nemělo by mě to tak dostávat, ale dostává. Pokaždé, když to vidím. Ještě mi to k ní stále tolik nepasuje, abych to viděla a jenom to odmávla. To prostě nejde.
• Sweetie Belle a její "Já vím, jak na to". Pro mě asi nejvýraznější okamžiky. Vždy, když to řekla, dopředu jsem se smála, páč to nevěstilo nic dobrého. (Víte, taký ten smích "A já vím něco, co ty ne"
) + Sweetie se mi zdála z toho dílu jako nejvýraznější postava. Furt jí něco napadalo, něco řešila, vymýšlela a realizovala.
Shrnutí je... nebodové, takže:
Pro mě dobrý díl. Ne skvělý, ne úžasný. Prostě dobrý, pěkný, průměrný, ale tolik mě nezaujal v porovnání s ostatními.
Budilo to ve mě naprosto jiné pocity a emoce, než předešlé díly, protože Diamont Tiara. (Na jednou stranu je to nenapravitelná záporácká postava, která fakt dokáže vytočit. Na druhou stranu, mít někoho takového ve své blízkosti, tak ARGH!

• Apple Bloom, dokázala si to! Cože? Ty jsi nechtěla vytvořit kašlající kytku?

• Pinkie! Pinkie! Pinkie! Co ta tam dělá? - To je jedno! Pinkie!
• Twilight používá křídla! Je mi jasné, že už by to mělo být zaběhlé a nemělo by mě to tak dostávat, ale dostává. Pokaždé, když to vidím. Ještě mi to k ní stále tolik nepasuje, abych to viděla a jenom to odmávla. To prostě nejde.

• Sweetie Belle a její "Já vím, jak na to". Pro mě asi nejvýraznější okamžiky. Vždy, když to řekla, dopředu jsem se smála, páč to nevěstilo nic dobrého. (Víte, taký ten smích "A já vím něco, co ty ne"

Pro mě dobrý díl. Ne skvělý, ne úžasný. Prostě dobrý, pěkný, průměrný, ale tolik mě nezaujal v porovnání s ostatními.
This silly farmfilly fan 
If wisdom is what you seek, I shall do my best to fake it.
Nickname - ty vtipy už jsou starý, please just don't

If wisdom is what you seek, I shall do my best to fake it.
Nickname - ty vtipy už jsou starý, please just don't