25.02.2014, 17:28
Tohle je první fandom, do kterého jsem jakžtakž pronikla, takže namám moc porovnání. Teď, v 16, si samozřejmě říkám, jak u MLP zůstanu do smrti, ale sama tomu moc nevěřím
. Fandom ještě chvíli vydrží, ale patnáct let netipuju ani v nejoptimističtějších snech. Tak devět, deset, řekla bych.
Vzhledem k tomu, že Hasbro se už teď netají svými úmysly používat MLP na prachsprosté rýžování peněz, seriál se podle mě nakonec ztratí na kvalitě a zmizí z očí veřejnosti. Bronies se rozdělí na typ "apoštol Petr", kteří zapřou, že kdy měli se seriálem cokoliv společného a na ty věrné, kteří budou sice kritizovat, ale na staré série nikdy nedají dopustit
.

Vzhledem k tomu, že Hasbro se už teď netají svými úmysly používat MLP na prachsprosté rýžování peněz, seriál se podle mě nakonec ztratí na kvalitě a zmizí z očí veřejnosti. Bronies se rozdělí na typ "apoštol Petr", kteří zapřou, že kdy měli se seriálem cokoliv společného a na ty věrné, kteří budou sice kritizovat, ale na staré série nikdy nedají dopustit

The best things in life are beginning with F.
Family, Friendship, Food, Friday, Fun, Fadventure time.
Family, Friendship, Food, Friday, Fun, Fadventure time.