Hodnocení tématu:
  • 1 Hlas(ů) - 5 Průměr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Epizoda 16 : It Ain't Easy Being Breezies
Když jsem před měsíci slyšel něco o Breezies a že by se měli objevit i v FiM, něchtěl jsem tomu přijít na chuť a nějak jsem se děsil toho, až se objeví. Ale po téhle epce se ty starosti rozplynuly, stejně volně, jako pomocný vánek pro Breezies. Twilightsmile

Já je miluju Pinkiehappy

+ To tiché povzbuzování na začátku
+ Nervozita před příletem Breezies s následným příletem do Ponyvillu a samozřejmě s mým rozpuštěním obav. Twilightsmile

+ Fluttershy, která se i přes svoji laskavot, musela vzepřít a důrazně je poslat domů, protože to bylo nejlepší řešení. Díky tomu, že pochopila smysl, se její očka barevně zaleskla a je další, kdo objevil podstatu věci, která patří jen jí.
+ Tak takhle vidět Mane6 jsem tedy nečekal a měl jsem vlhké oči, když se Breezies dostali do svého mikroráje a setkali se se svou rodinkou.

Moc dobrej díl Pinkiesmile

Ještě: Když jsem sledoval ty svěženky, tak jsem si myslel, že to jsou holky a ono né. Po tom, co dorazili do miniaturního ráje, tak hups a už ten svěženek měl u sebe svoji milou svěženku i s jejich rozkošným svěženčátkem. Rainbowlaugh ( mimochodem to slovo svěženka je úplně úžasný )
Věřím, že pár pestrobarevných poníků dokáže udělat svět alespoň trochu lepším. Pinkiesad2
Odpovědět

Příspěvků v tématu
RE: Epizoda 16 : It Ain't Easy Being Breezies - od Blue Storm - 02.03.2014, 00:58
RE: Epizoda 16 : It Ain't Easy Being Breezies - od Vited - 02.03.2014, 20:15

Přejít na fórum:

Uživatel(é) prohlížející tohle téma: 1 host(ů)