03.03.2014, 22:01
Hodně se mi líbil začátek. Hodně se mi líbil konec. Všechno mezi tím bylo také všelijaké, táhlo se to a mě se zdálo, jako by se tam skoro vůbec nic nedělo. [spoiler: Trochu mi to připomělo Three’s a crowd. ]
Breezies jsou zajímavé potvůrky, na jejichž vzhled jsem si celkem zvykla, i když mě z počátku... řekněme... šokoval. Ale ty jejich hlasy mě donutili to pořádně vnímat. Často jsem si nebyla jistá, jestli Seabreeze mluví tou jejich hatmapatilkou nebo jen nerozumím té pištící angličtině. A když už jsme u Seabreezeho, tak jako charakter se mi zalíbil. Na druhou stranu, na ostatní Breezies jsem byla naštvaná, páč takhle zneužívat chudinku Fluttershy! Že je hanba nefackuje!
+ Tak odsud je ta myšlenka Rainbow Dash The Griffon
+ další angažovanost backgroundů
Ve zkratce: Tahle epka má svojí krásu, ale nuda nebude to, co mě donutí se k ní vracet.
Breezies jsou zajímavé potvůrky, na jejichž vzhled jsem si celkem zvykla, i když mě z počátku... řekněme... šokoval. Ale ty jejich hlasy mě donutili to pořádně vnímat. Často jsem si nebyla jistá, jestli Seabreeze mluví tou jejich hatmapatilkou nebo jen nerozumím té pištící angličtině. A když už jsme u Seabreezeho, tak jako charakter se mi zalíbil. Na druhou stranu, na ostatní Breezies jsem byla naštvaná, páč takhle zneužívat chudinku Fluttershy! Že je hanba nefackuje!
+ Tak odsud je ta myšlenka Rainbow Dash The Griffon
+ další angažovanost backgroundů
Ve zkratce: Tahle epka má svojí krásu, ale nuda nebude to, co mě donutí se k ní vracet.
This silly farmfilly fan
If wisdom is what you seek, I shall do my best to fake it.
Nickname - ty vtipy už jsou starý, please just don't
If wisdom is what you seek, I shall do my best to fake it.
Nickname - ty vtipy už jsou starý, please just don't