07.03.2014, 10:59
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 07.03.2014, 12:31 uživatelem Martin. Edited 2 times in total.)
Kreslit jen tužkou mě docela baví (obrázky po víkendu), ale zkusil jsem novou metodu barvení (přes Hue/Color/Darken/Multiply vrstvy). Výhoda je (trochu i nevýhoda), že to zcela ignoruje bílou. Další trochu mínus je, že mám zatím problémy s použitím většího množství odstínů kromě několika (desítek?) základních, takže si pomáhám pak změnou jasu nebo saturace, ale to snad třeba doladím.
Současné pokusy vypadají takto:
Velká výhoda je, že toto nemá žádný vliv na ostrost obrázku, ani ho nijak bodově neničí..
Tohle už asi přeháním, i když Dilate může pomoct trochu omezit černou (Median Cut by měl pomoct zmizet ty bílé fleky, jenom by to chtělo zřejmě o hodně lepší kresbu co se týče stínování). Hříva moc svítí, ale to stínování vypadá zajímavě..
Současné pokusy vypadají takto:
Velká výhoda je, že toto nemá žádný vliv na ostrost obrázku, ani ho nijak bodově neničí..
Tohle už asi přeháním, i když Dilate může pomoct trochu omezit černou (Median Cut by měl pomoct zmizet ty bílé fleky, jenom by to chtělo zřejmě o hodně lepší kresbu co se týče stínování). Hříva moc svítí, ale to stínování vypadá zajímavě..