Hodnocení tématu:
  • 0 Hlas(ů) - 0 Průměr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kdyby jste na to měli peníze šli by jste do Apple výrobků?
1) Kdybych měl peníze, tak si koupim normální herní komp a ne Mac na kterém by mi nic nešlo Pinkiesmile + Veyron je neskutečně hnusný auto, s tim na mě nechoď Rainbowlaugh
2) Tyhle telefony nemám rád né kvůli ceně, né kvůli systému ale kvůli tomu, že moderní výkoný telefon neseženeš v klasické konstrukci s alfanum klávesnicí. Proto bych radši starou Nokii se Symbianem (teď mám S3 mini)
3) Nemyslel jsem to zle, ale připadá mi, že se s tablety roztrhnul pytel a já v tom praktické využití nevidim. Kde se nevejde notebook, tam se mi vejde mobil s BT klávesnicí a je to podstatně pohodlnější než psaní na dotyk tabletu (viz bod 2. kdy píšu, že nemám rád dotykáče).
4) Nevim jaké to je, když se vypne mobil. Mě se to nestalo ani u N82ky ani u té S3 mini Rainbowlaugh
5) asi taky nic Rainbowlaugh

Já třeba nevim, ale já nezávidim nikomu, kdo má apple komp, protože nevidim důvod. Spousta lidí má prachy a netvrdim, že bych nechtěl, ale závidět zrovna Mac... Kdybys to tu nenapsal, tak ani nevim, že to je taková pálka ty jejich kompy Rainbowlaugh
Odpovědět

Příspěvků v tématu
RE: Kdyby jste na to měli peníze šli by jste do Apple výrobků? - od niemand - 11.03.2014, 07:56

Přejít na fórum:

Uživatel(é) prohlížející tohle téma: 1 host(ů)