23.08.2012, 15:49
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 23.08.2012, 15:49 uživatelem Martin. Edited 1 time in total.)
Není zač.. resp. abych to upřesnil.. nerad dělám reklamu na něco, co neznám.. Ty tři vyšívače jsem uvedl jen proto, že výslovně píší, že šijí od 1 kusu a navíc jsou docela levní.. Nás doporučovat nebudu, protože nejsme špička na trhu Tak jsem doporučil jednu firmu z konkurence, kterou sice osobně neznám, ale podle toho, jak na ní "naše" firma nadává (kvalita/cena), tak je asi dost dobrá Takže asi tak..
P.S.: Osobně jsem taky pro to, že si něco udělám sám než si zaplatím firmu (je ale fakt, že sestavovat 2 týdny klimatizaci, to už jsem přehnal ) už pro ten pocit, ale šití jsem měl naposledy ve škole, takže fakt nemám trpělivost, abych si vyšil cutie mark v ruce (resp. vím, jak by to pak esteticky dopadlo)
P.S.: Osobně jsem taky pro to, že si něco udělám sám než si zaplatím firmu (je ale fakt, že sestavovat 2 týdny klimatizaci, to už jsem přehnal ) už pro ten pocit, ale šití jsem měl naposledy ve škole, takže fakt nemám trpělivost, abych si vyšil cutie mark v ruce (resp. vím, jak by to pak esteticky dopadlo)