16.03.2014, 02:10
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 16.03.2014, 02:16 uživatelem Blue Storm. Edited 2 times in total.)
Nádherný díl, ve kterém bylo vidět to nejlepší přátelství v rodině. Ani se nedivím, že ostatní z Mane6 ji viděli jinak. Jediná Pinkie v ní viděla tu nejlepší sestru ze všech, protože vlastně v mládí byla prakticky tou samou. Bez vnějších projevů citu, jednotvárná. Ale ani v nejmenším bez kamenného srdce.
Zde bylo také vidět, že člen rodiny udělá pro ochranu své krve prakticky nemožné, jen aby se mu nic nestalo. A právě Maud mě ohromila svým zákrokem.
+ Naprosto mne odrovnal hod kamenem do dáli s následnou skoro přírodní katastrofou.
+ RD byla v tomhle díle strašně zábavná a hrozně jí to sedlo.
+ Maud. I přes vnější kamennou slupku, je bezvadnou sestrou a její úsměv na konci jasně značil, jak svoji sestru Pinkie miluje nadevše.
+ Humor, který jsem v minulých dílech nějak postrádal.
Zde bylo také vidět, že člen rodiny udělá pro ochranu své krve prakticky nemožné, jen aby se mu nic nestalo. A právě Maud mě ohromila svým zákrokem.
+ Naprosto mne odrovnal hod kamenem do dáli s následnou skoro přírodní katastrofou.
+ RD byla v tomhle díle strašně zábavná a hrozně jí to sedlo.
+ Maud. I přes vnější kamennou slupku, je bezvadnou sestrou a její úsměv na konci jasně značil, jak svoji sestru Pinkie miluje nadevše.
+ Humor, který jsem v minulých dílech nějak postrádal.
Věřím, že pár pestrobarevných poníků dokáže udělat svět alespoň trochu lepším.