18.03.2014, 17:13
Já jsem naprosto nadšená. Jedna z nejlepších epizod vůbec. Už v Cutie mark chronickles mě napadlo, že Pinkie dostala optimismu a hyperaktivity za celou rodinu .
+ Dashie. V tomto díle opravdu zářila. Hlavně její reakce na "I'm not much into winning"
+ Všechny mane six, každá má prostor - co více si přát.
+ Ten pavouček
+ Strašně se mi líbil způsob, jak zbytek Elementek Pinkie naznačoval, že s Maud se vyjít nedá, a ona stále nic nechápala. Konečně jí nedělají retardovanou, jenom tak trochu "jednodušší"
+ Maud je prostě boží. Hlavně ty básničky
- Spike nikde.
- Nechat Element of honesty říkat nepříjemnou pravdu mi připadalo od zbytku pěkně zbabělý.
- Vyfukující se PP hříva. V Party of one, MMC i Pinkie pride šlo o celkem důležité věci, brala jsem její rovné vlasy jako znamení, že něco je vážně špatně. Teď se nestalo téměř nic, a za dvě minuty měla hřívu zase v pohodě.
- Někdo s Pinkie sensem by se rozhodně nenechal zavalit hromadou šutrů, kterou sám postavil.
Ohledně superschopností, třeba to mají v rodině
@ Azuliana : Mei byla[/quote] první, co mě napadlo
+ Dashie. V tomto díle opravdu zářila. Hlavně její reakce na "I'm not much into winning"
+ Všechny mane six, každá má prostor - co více si přát.
+ Ten pavouček
+ Strašně se mi líbil způsob, jak zbytek Elementek Pinkie naznačoval, že s Maud se vyjít nedá, a ona stále nic nechápala. Konečně jí nedělají retardovanou, jenom tak trochu "jednodušší"
+ Maud je prostě boží. Hlavně ty básničky
- Spike nikde.
- Nechat Element of honesty říkat nepříjemnou pravdu mi připadalo od zbytku pěkně zbabělý.
- Vyfukující se PP hříva. V Party of one, MMC i Pinkie pride šlo o celkem důležité věci, brala jsem její rovné vlasy jako znamení, že něco je vážně špatně. Teď se nestalo téměř nic, a za dvě minuty měla hřívu zase v pohodě.
- Někdo s Pinkie sensem by se rozhodně nenechal zavalit hromadou šutrů, kterou sám postavil.
Ohledně superschopností, třeba to mají v rodině
@ Azuliana : Mei byla[/quote] první, co mě napadlo
The best things in life are beginning with F.
Family, Friendship, Food, Friday, Fun, Fadventure time.
Family, Friendship, Food, Friday, Fun, Fadventure time.