25.03.2014, 22:47
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 25.03.2014, 23:19 uživatelem Máro. Edited 1 time in total.)
Osobne si chcem dať dočasne s prekladmi pauzu. Mám totiž v pláne už dlhšiu dobu re-bootnuť tri z mojich starších poviedok, s ktorými som na fóre začínal. No a tak aj vyzerajú. Sú plné chýb, charaktery nemajú hĺbku a sú bez duše, príbeh je hlúpy a miestami nezmyselný. Práve preto ich budem prerábať
To však nie je všetko, mám v pláne pokračovať aj v samostatnej non-pony tvorbe, kde sa nebudem obmedzovať, ako robím u poníkov, hlavne z toho dôvodu, že mne samému sa v tomto spojení nepáči prehnané násilie, gore a vulgárnosť.
Tí z vás, ktorí majú záujem si môže prečítať krátku ochutnávku:
Re-boot Princezninho Strážcu (Vojna Harmónie)
K prekladom sa rozhodne po čase znova vrátim a možno skôr ako som si sám myslel, dostal som totiž veľmi zaujímavú ponuku.
To však nie je všetko, mám v pláne pokračovať aj v samostatnej non-pony tvorbe, kde sa nebudem obmedzovať, ako robím u poníkov, hlavne z toho dôvodu, že mne samému sa v tomto spojení nepáči prehnané násilie, gore a vulgárnosť.
Tí z vás, ktorí majú záujem si môže prečítať krátku ochutnávku:
Re-boot Princezninho Strážcu (Vojna Harmónie)
K prekladom sa rozhodne po čase znova vrátim a možno skôr ako som si sám myslel, dostal som totiž veľmi zaujímavú ponuku.