27.03.2014, 15:59
Konečně jsem měl chvíli si sborník projít za sebe můžu říct: skvělá práce! Většina pozitivního i negativního, co k tomu mám zde již byla řečena, tak to netřeba opakovat. Na hodnocení stylu, obsahu a dalších věcí jsou tu určitě daleko povolanější (krom toho, mě se líbí skoro všechno ), takže to nechávám jim. Dojem mě, jakožto prostého čtenáře, je jednoznačně pozitivní.
Možná spíš než jako sborník povídek to vnímám jako představení autorů - pisatelů a kreslířů - což vnímám víc jako pozitivní, než kdyby šlo jen o sbírku povídek.
Keep up the good work! Máte (určitě nejen) moji podporu
Klid tím nemá cenu se vůbec zatěžovat... málokdo se bohužel stará aktivně sám, tak to takhle dopadá.
Jasně tohle fórum navštěvují pouze inteligentní uživatelé, které by taková věc ani ve snu nenapadla zkus si přečíst vlákno, kde se vydání domlouvalo a třeba ti to dojde, proč to tam je.
Pravidla se přizpůsobují míře, v jaké jsou jimi vázaní lidé schopni používat vlastní rozum: ti méně zdatní si budou stěžovat vždycky, tak se udělají restriktivní pravidla, ať si klidně řvou a ti inteligentnější pochopí význam, a tak se netrápí tím, že by je někdo stíhal za to, že dali sborník přečíst kamarádce
<rejp>Ber to jako zpětnou vazbu na tentýž přístup, který občas tady na fóru sám uplatňuješ - přibližně takhle to na lidi působí.</rejp>
Možná spíš než jako sborník povídek to vnímám jako představení autorů - pisatelů a kreslířů - což vnímám víc jako pozitivní, než kdyby šlo jen o sbírku povídek.
Keep up the good work! Máte (určitě nejen) moji podporu
(26.03.2014, 23:05)Rwakk Napsal(a): Ach jo...kolikrát to mám opakovat? Celý tým se rozroste. Nebo jsem jen ignorován, když to pořád připomínám?
Navíc, viděl jsem tu ochotu nám pomoci, když jsme to dělali. To se nepřihlásil nikdo.
Klid tím nemá cenu se vůbec zatěžovat... málokdo se bohužel stará aktivně sám, tak to takhle dopadá.
(21.03.2014, 23:20)Frolda Napsal(a): Vy si vážně myslíte, že by se objevil nějaký s prominutím "blb", který by to hromadně tiskl a prodával? Když jsem to četl na začátku v prohlášení, že to není za účelem zisku, řekl jsem si, tak jo, jednou to tam být muselo, ale proboha, dávat do zápatí, že to je jen pro osobní využití? Co kdybych to chtěl přečíst kamarádce? Bylo by to proti vaším striktním pravidlům a blá blá blá, najednou by se to dovolilo a znovu blá blá blá.
Jasně tohle fórum navštěvují pouze inteligentní uživatelé, které by taková věc ani ve snu nenapadla zkus si přečíst vlákno, kde se vydání domlouvalo a třeba ti to dojde, proč to tam je.
Pravidla se přizpůsobují míře, v jaké jsou jimi vázaní lidé schopni používat vlastní rozum: ti méně zdatní si budou stěžovat vždycky, tak se udělají restriktivní pravidla, ať si klidně řvou a ti inteligentnější pochopí význam, a tak se netrápí tím, že by je někdo stíhal za to, že dali sborník přečíst kamarádce
(21.03.2014, 23:20)Frolda Napsal(a): Vaše paranoidní a neopodstatněné představy mě velice znepokojily a trochu i znechutily celkový dojem.
<rejp>Ber to jako zpětnou vazbu na tentýž přístup, který občas tady na fóru sám uplatňuješ - přibližně takhle to na lidi působí.</rejp>
Princess Luna: Everypony has fears, Scootaloo. Everypony must face them in their own way. But they must be faced, or the nightmares will continue.
Rainbow Dash: It feels good to help others get something they always wanted but never had. Almost as good as getting it yourself.
Rainbow Dash: It feels good to help others get something they always wanted but never had. Almost as good as getting it yourself.
The Last Rebel... still alive