01.04.2014, 09:21
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 01.04.2014, 10:08 uživatelem Martin. Edited 1 time in total.)
Taková lehce podprůměrná epizoda. Nijak zvlášť nepobaví, ale zase ani neurazí. (ani jsem moc nehledal chyby, což je zvláštní vzhledem k tomu, že jsem nad tématem epizody nijak nejančil - i písnička byla spíš horší průměr; i když jsem teda čekal, z pod které nohy vytáhne AJ lano, když lezla na věž.. a ono už tam bylo připravené)
Mimochodem, já osobně znám jen (v civilizaci západního typu) 2 věci, které se podobají účinkům toho jejich "tonicu".. placebo a drogy.. Že nám FIM konečně hrálo na vyšší notu?
P.S: Zdá se mi to, nebo počet názorů na epizody dramaticky klesá (možný úbytek aktivních přispěvovatelů na fóru)? Dřív bylo na 1 epizodu min. 15 stran názorů, teď jsme na 4. straně.
Mimochodem, já osobně znám jen (v civilizaci západního typu) 2 věci, které se podobají účinkům toho jejich "tonicu".. placebo a drogy.. Že nám FIM konečně hrálo na vyšší notu?
P.S: Zdá se mi to, nebo počet názorů na epizody dramaticky klesá (možný úbytek aktivních přispěvovatelů na fóru)? Dřív bylo na 1 epizodu min. 15 stran názorů, teď jsme na 4. straně.