20.04.2014, 12:13
Očekával jsem, že tato epizoda bude něčím důležitá pro hlavní dějovou linii, ale i když nebyla, tak mě nezklamala - v téhle epizodě toho bylo hodně k vidění. Začnu třeba background poníky. Je opravdu vidět, jak se jejich rozmanitost posunula, teď už je téměř každý unikátní.
Diskordí lampy - pokud to nebude oficiální merch, budu zklamán.
Těší mě, že se Fluttershy v téhle epizodě projevuje jako Fluttershy. A její interakce s RD byla zajímavá, je vidět, jak si jsou blízké. No ale když si představím, co někteří tvořivci udělají se psem slintajícím na RD...
Je obchod s poníky v Equestrii legální? Dash prakticky prodala svou kamarádku... To je trochu zneklidňující.
To o knihách, že i když už je možná nikdy nebudu potřebovat, že mají cenu, to je velmi pěkné. A chvilku jsem čekal, že ta soudcovská palička by mohla být Twilightin "klíč".
Diskordí lampy - pokud to nebude oficiální merch, budu zklamán.
Těší mě, že se Fluttershy v téhle epizodě projevuje jako Fluttershy. A její interakce s RD byla zajímavá, je vidět, jak si jsou blízké. No ale když si představím, co někteří tvořivci udělají se psem slintajícím na RD...
Je obchod s poníky v Equestrii legální? Dash prakticky prodala svou kamarádku... To je trochu zneklidňující.
To o knihách, že i když už je možná nikdy nebudu potřebovat, že mají cenu, to je velmi pěkné. A chvilku jsem čekal, že ta soudcovská palička by mohla být Twilightin "klíč".
[19.2.2012 20:06:21] : Jsem dneska zkouknul první epizodu My Little Pony: FiM
[19.2.2012 20:06:53] : Fluttershy je best
OC přepracováno od bloodorangepancakes
[19.2.2012 20:06:53] : Fluttershy je best
OC přepracováno od bloodorangepancakes