21.04.2014, 23:15
Celkově vzato dobrá epizoda, ale už byly i lepší
+ Fluttershy. Posunula se z místa mé nejméně oblíbené Mane 6 - tady jí nebylo co vytknout.
+ Discord lampy !!!
+ Ten nápad s trhem je od základu úžasnej.
+ RariJack. Nejlepší dějová linie.
+ Už jsem zmiňovala Discord lampy? Ty si to zaslouží dvakrát
? Ten poník na vozíčku vypadal jako něčí OC.
? Twilight. Nedokáže si srovnat Pinkie a kvůli Dashiině chybě zruší celej veletrh. Jinak byla fajn.
- Dejte konečně Spikovi prostor. Pokud možno tak, aby se neprojevil jako nemehlo.
- Pinkie. Že ráda prodává věci víme už od Putting your hoof down, jenže tam to zakončila slovy: "See? Selling things can be fun!" Tohle mi moc fun nepřišlo. To s tím dítětem fakt přehnali. Hodně tímto dílem klesla, stále je však moje No.1
- Dashie. Nejenže její dějová linie zabírala zbytečně moc času (ten mohl být věnován např. Spikovi
) a vykrádala pohádky. Ona ještě nakonec prodá nejlepší kamarádku za knihu!
Jako sběratelka si umím představit, jakou cenu to pro ni má, ale upřímně - tohle bylo hodně přehnaný.
+ Fluttershy. Posunula se z místa mé nejméně oblíbené Mane 6 - tady jí nebylo co vytknout.
+ Discord lampy !!!

+ Ten nápad s trhem je od základu úžasnej.
+ RariJack. Nejlepší dějová linie.
+ Už jsem zmiňovala Discord lampy? Ty si to zaslouží dvakrát

? Ten poník na vozíčku vypadal jako něčí OC.
? Twilight. Nedokáže si srovnat Pinkie a kvůli Dashiině chybě zruší celej veletrh. Jinak byla fajn.
- Dejte konečně Spikovi prostor. Pokud možno tak, aby se neprojevil jako nemehlo.
- Pinkie. Že ráda prodává věci víme už od Putting your hoof down, jenže tam to zakončila slovy: "See? Selling things can be fun!" Tohle mi moc fun nepřišlo. To s tím dítětem fakt přehnali. Hodně tímto dílem klesla, stále je však moje No.1

- Dashie. Nejenže její dějová linie zabírala zbytečně moc času (ten mohl být věnován např. Spikovi

The best things in life are beginning with F.
Family, Friendship, Food, Friday, Fun, Fadventure time.
Family, Friendship, Food, Friday, Fun, Fadventure time.