27.04.2014, 00:53
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 27.04.2014, 02:10 uživatelem Blue Storm. Edited 7 times in total.)
Wow. Díl ani né tak pro zasmání, jakož to pro pochopení. Vědět, že si kamarád myslí, jak to dělá správně pro blaho všech a při tom jim ubližuje a následně říci pravdu s tím pocitem, že o kamaráda můžeš přijít, je hodně těžká záležitost.
Rarity teda byla až děsivá. S tou knihou mi to nějak připomělo film, kde figuroval taky jeden " milášek ", který změnil svého páníška. No nechtěl bych vidět, co by ta kniha udělala z Twilight. To by se z Ponyville stala jedna monstrózní knihovna s miliony knihama a domy by byly seřazený podle velikosti a abecedy.
Twili ke konci mě dostala do záchvatů smíchu a opravdu rád bych viděl všechny princezny, jak při uklízení nadávaj na Spika.
Zajímalo by mě, proč šli uklízet ten načančaný svinčík jen Luna Cadance a Twili. Kde byla Tia?
Možná to pak bylo takhle
PS: Vítej zpátky Spiku.
Rarity teda byla až děsivá. S tou knihou mi to nějak připomělo film, kde figuroval taky jeden " milášek ", který změnil svého páníška. No nechtěl bych vidět, co by ta kniha udělala z Twilight. To by se z Ponyville stala jedna monstrózní knihovna s miliony knihama a domy by byly seřazený podle velikosti a abecedy.
Twili ke konci mě dostala do záchvatů smíchu a opravdu rád bych viděl všechny princezny, jak při uklízení nadávaj na Spika.
Zajímalo by mě, proč šli uklízet ten načančaný svinčík jen Luna Cadance a Twili. Kde byla Tia?
Možná to pak bylo takhle
PS: Vítej zpátky Spiku.
Věřím, že pár pestrobarevných poníků dokáže udělat svět alespoň trochu lepším.