03.05.2014, 12:38
Blue Comet: děkuju za připomínku,má asi trošku větší zadek a vždyť je roztomilej ne? Bych si ho hned pochovala
Ziberlee: jak už psala Midnight,stín jsem trošku potentila,ale děkuju,byl to první pokus v životě o pavouka
MidnightShadow: druh toho pavouka má docela velkej zadek,takže mi to tak ani asi nepřišlo,jinak jop děkuju,příště si zkusím ty stíny...nom..nevím jak prostě jsem je tam nějak házela,třeba budem dělat,že toho pavouka osvětluje více světel
Ale pokusím se do příště změnit
--------------------
jinak spíš ještě VIP,je to moc suché,dodělám mu tam asi něco
kdyby někdo nevěděl,první pokus o hada
a aby to nebylo non pony,narychlo načmrkanej poník na AT s jednou holkou(takže jsem opět nedávala pozadí jsem moc líná)
vím,jedno křídlo chybí a je inspirované dennybutt
Ziberlee: jak už psala Midnight,stín jsem trošku potentila,ale děkuju,byl to první pokus v životě o pavouka
MidnightShadow: druh toho pavouka má docela velkej zadek,takže mi to tak ani asi nepřišlo,jinak jop děkuju,příště si zkusím ty stíny...nom..nevím jak prostě jsem je tam nějak házela,třeba budem dělat,že toho pavouka osvětluje více světel
Ale pokusím se do příště změnit
--------------------
jinak spíš ještě VIP,je to moc suché,dodělám mu tam asi něco
kdyby někdo nevěděl,první pokus o hada
a aby to nebylo non pony,narychlo načmrkanej poník na AT s jednou holkou(takže jsem opět nedávala pozadí jsem moc líná)
vím,jedno křídlo chybí a je inspirované dennybutt