02.06.2014, 21:16
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 08.06.2014, 00:02 uživatelem Cally. Edited 2 times in total.)
Mr.Tony 22: Děkuji mockrát , ten pár poníků, no řekněme že můj scan nemá rád červenou a oranžovou barvu, proto je poník nahnědlí přitom má být pomerančový
Baterka: chci trochu utéct od černých linerů právě k tomuto stylu, no uvidíme jak dlouho bez nich vydržím
Morning Weather: není třeba vychvalovat, znám neskutečný počet jiných věcí co by si zasloužily chválu , ale děkuji "stačilo říct, že chutná"
TobbyPuggie: Trixie byla pro mě neskutečná ztráta! snad se má u majitele dobře!, to jo na klobouku jsem se vybláznila , a zlo? to je moje!
MelodyBreeze: není třeba slov , jsem ráda i když se na mé obrázky někdo jen podívá
Baterka: chci trochu utéct od černých linerů právě k tomuto stylu, no uvidíme jak dlouho bez nich vydržím
Morning Weather: není třeba vychvalovat, znám neskutečný počet jiných věcí co by si zasloužily chválu , ale děkuji "stačilo říct, že chutná"
TobbyPuggie: Trixie byla pro mě neskutečná ztráta! snad se má u majitele dobře!, to jo na klobouku jsem se vybláznila , a zlo? to je moje!
MelodyBreeze: není třeba slov , jsem ráda i když se na mé obrázky někdo jen podívá
Jelikož momentálně nemám papíry a jsem líná si je koupit (čekám na dodávku od Baterky) můžu jen kreslit na odložené kousky papírů, či méně kvalitní čtvrtky. Tož nebudu se pouštět do děl a budu si spíše jen tak skicovat:
Zde je pár hlaviček, snad se majitelé poznají. Další hlávky jsou na cestě
(btw:Tobby to nejsou mouchy, ale světlušky co ti utekly z lampy)
Zde je pár hlaviček, snad se majitelé poznají. Další hlávky jsou na cestě
(btw:Tobby to nejsou mouchy, ale světlušky co ti utekly z lampy)