11.06.2014, 22:34
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 11.06.2014, 22:35 uživatelem Azuliana. Edited 1 time in total.)
Děkuji pěkně za vřelá slova, moc mě potěšila.
A abych tady jen tak neklechtala, tak tady máte další kapitolu Prince a hvězdy, která začíná menším Crimsoniným přůšvihem.
4. kapitola
A v mezičase jsem si rozjela jeden projekt podobného tématu, ale trochu jiného ražení.
Gina´s Tidbits
bude série na sebe navazujících jednorázových povídek. Jednotlivé dílky nebudou propojeny uceleným dějem, spíš se bude jednat o takové "deníčkové" zápisy jednoho ne úplně normálního vztahu
Žánr: slice of life, romantika, erotika. Non-pony, human. Shipping.
WARNING: povaha povídek bude [NSFW] [+18], kvůli tématům jako alkohol, tabákové výrobky, sex a vulgární jazyk!!!
Takže po varování zde máte Začátek
A abych tady jen tak neklechtala, tak tady máte další kapitolu Prince a hvězdy, která začíná menším Crimsoniným přůšvihem.
4. kapitola
A v mezičase jsem si rozjela jeden projekt podobného tématu, ale trochu jiného ražení.
Gina´s Tidbits
bude série na sebe navazujících jednorázových povídek. Jednotlivé dílky nebudou propojeny uceleným dějem, spíš se bude jednat o takové "deníčkové" zápisy jednoho ne úplně normálního vztahu

Žánr: slice of life, romantika, erotika. Non-pony, human. Shipping.
WARNING: povaha povídek bude [NSFW] [+18], kvůli tématům jako alkohol, tabákové výrobky, sex a vulgární jazyk!!!
Takže po varování zde máte Začátek
You didn't choose the thug life. And the thug life didn't choose you either.
It's no problem for me, but it's a problem for you.
It's no problem for me, but it's a problem for you.