22.06.2014, 03:08
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 22.06.2014, 03:32 uživatelem Blue Storm. Edited 6 times in total.)
Co je Eleveo? Nelíbí se ti mé věci o tom, jak si to pamatuju a co jsem prožil? Nemohu sem napsat, že se mi to nelíbí? A co dal tedy komunismus tak převratného, aby v tehdejším Československu nemuselo dojít k sametové revoluci, nebo k rozpadu Sovětského svazu? Kdyby tedy ten "čistý" komunismus byl schopný, proč se tedy zhroutily tyto státy?
Už od samýho začátku to celé stálo na násilí a vraždách, aby se komunismus dostal k moci. Nebo ne?
Budu velmi rád za tvoji konstruktivní úvahu o komunismu, na místo jedné nepodstatné krátké věty?
Ale máš pravdu. Marxe jsem opravdu nečetl.
A dosti možná, že toto vlákno by tu ani nemělo být.
Nebo tu je někdo tak dosti znalý a prostřelý, aby nám tu dal opravdu obsáhlý rozbor, co to komunismus je? Třeba ty?
Stolička chtěl názor. Má ho tam.
Už od samýho začátku to celé stálo na násilí a vraždách, aby se komunismus dostal k moci. Nebo ne?
Budu velmi rád za tvoji konstruktivní úvahu o komunismu, na místo jedné nepodstatné krátké věty?
Ale máš pravdu. Marxe jsem opravdu nečetl.
A dosti možná, že toto vlákno by tu ani nemělo být.
Nebo tu je někdo tak dosti znalý a prostřelý, aby nám tu dal opravdu obsáhlý rozbor, co to komunismus je? Třeba ty?
Stolička chtěl názor. Má ho tam.
Věřím, že pár pestrobarevných poníků dokáže udělat svět alespoň trochu lepším.