23.06.2014, 18:41
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 23.06.2014, 18:59 uživatelem Francis Splinter. Edited 1 time in total.)
Čau lidičky, potřebuji takovou malou prosbičku! Jistě víte, že se na steamu pořádájí letní výprodeje her a dneska jsem si chtěl koupit Skyrim: Legendary edition za 10 euro a rozhodl jsem se, že si koupím po práci paysafe card a jako naschvál jedinej tipáč v okolí měla zavíračku přesně v 18:00 a zítra mají otevřeno do 19:00...
Chci se zeptat, jestly se tu najde dobrá duše a koupí mi tu hru jako dárek. Na oplátku pak koupím hru za stejnou a nebo přijatelně vyšší cenu. Slevová nabídka končí za 20 minut. Muj steam id je Czesnek.
Edit: Mockrat dekuji Alpha za koupi a zitra mu koupim hru podle jeho vyberu jak jsme se domluvily!
Chci se zeptat, jestly se tu najde dobrá duše a koupí mi tu hru jako dárek. Na oplátku pak koupím hru za stejnou a nebo přijatelně vyšší cenu. Slevová nabídka končí za 20 minut. Muj steam id je Czesnek.
Edit: Mockrat dekuji Alpha za koupi a zitra mu koupim hru podle jeho vyberu jak jsme se domluvily!