01.07.2014, 01:24
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 01.07.2014, 01:24 uživatelem Lampička. Edited 1 time in total.)
Já na tom byla včera v kině, yay! A dokonce to u nás dávají v originálním znění.
Na to, že je to druhý díl, to bylo kvalitnější, než jsem očekávala. Uvidí se, co si o tom filmu budu myslet, až vyzní nadšení z prvního vidění, ale zatím, pár hodin po zkouknutí, jsem nadšena. Šla jsem na to naprosto neznalá trailerů a popisů na dvojku, tak jsem aspoň byla pořádně překvapená. I moje necitelná dušička musela uznat, že to byl celkem doják.
Velké plus za hlavní soundtrack, super animaci a nové draky.
Na to, že je to druhý díl, to bylo kvalitnější, než jsem očekávala. Uvidí se, co si o tom filmu budu myslet, až vyzní nadšení z prvního vidění, ale zatím, pár hodin po zkouknutí, jsem nadšena. Šla jsem na to naprosto neznalá trailerů a popisů na dvojku, tak jsem aspoň byla pořádně překvapená. I moje necitelná dušička musela uznat, že to byl celkem doják.
Velké plus za hlavní soundtrack, super animaci a nové draky.
Mám ráda plyšový alpaky. Ta moje je růžová a jmenuje se Josefína.
INFJ a hejtr, tak se aspoň předem připravte.
Jsem zde. Pokud si mě ale jen tak přidáte a ani nenapíšete, kdo jste, je malá šance, že žádost přijmu.
INFJ a hejtr, tak se aspoň předem připravte.
Jsem zde. Pokud si mě ale jen tak přidáte a ani nenapíšete, kdo jste, je malá šance, že žádost přijmu.