02.07.2014, 01:52
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 02.07.2014, 02:02 uživatelem Nephala. Edited 3 times in total.)
Oh comeon zase trochu klídku. Rezervace tu samozřejmě místní (aka momentálně Pajzl, já a cukř- chci říct Krajkhour) před každým čtvrtkem provádí, takže se nemusíš bát, že by o to nebylo postaráno. Jen to nech klidně na nás
Jestli se ti ale opravdu hodně moc chce organizovat, tu je seznam čajoven v centru, co znám:
Co vy ostatní ponies? Jak to vypadá s účastí tenhle týden? Sice se spousta lidí vrátila po skončení linie z FFka, ale spíš hlavně nepražáci + očekávám přesocializovanou náladu. Kdyžtak mi hlaste případnou účast, abych věděla, jestli to má smysl vůbec dneska zítra organizovat.
Jestli se ti ale opravdu hodně moc chce organizovat, tu je seznam čajoven v centru, co znám: Co vy ostatní ponies? Jak to vypadá s účastí tenhle týden? Sice se spousta lidí vrátila po skončení linie z FFka, ale spíš hlavně nepražáci + očekávám přesocializovanou náladu. Kdyžtak mi hlaste případnou účast, abych věděla, jestli to má smysl vůbec dneska zítra organizovat.

) asi jentak nedostaneš.
) a celkem si teď hledám příležitost tam zase jít.
Nabídka skvělého chčaje, profesionální obsluha a supercute blonďatý čajovník included. Je ale příliš drahá pro účely srazování s bronies, takže moc lidem radost neuděláš.