08.07.2014, 11:40
(04.07.2014, 17:11)Jakluk Napsal(a): Uběhl teprve první den Crystal Fair a Jamis už zase někde mluví na kameru
Ponipojat valtaavat Helsingin – Nyt.fi tapasi bronyt Suomen suurimmassa My Little Pony -tapahtumassa
Video je na konci článku, 1:34. Je potřeba vypnout Adblock.
No když oni si mě z neznámého důvodu vždycky vyhlédnou

http://www.katsomo.fi/?progId=365431
asi nejvíc mě potěšil ten záběr na mě a mou drahou polovičku (měla cosplay SnowDrop).
@NorthernCross: docela by mě zajímalo, co ti moderátoři říkali na konci - bohužel nemám jak přeložit ty dvě věty ve finštině. Jediné, čemu jsem rozuměl bylo "Pinkie Pie" a "Fluttershy". Můžeš nám poskytnou překlad prosím? Jsem hrozně zvědavý

(06.07.2014, 12:23)Dex Napsal(a): WTF... Proč je tam na konci člověk v Minecraftovém cosplayi? Nespletl si třeba con?
Nespletl

Princess Luna: Everypony has fears, Scootaloo. Everypony must face them in their own way. But they must be faced, or the nightmares will continue.
Rainbow Dash: It feels good to help others get something they always wanted but never had. Almost as good as getting it yourself.
Rainbow Dash: It feels good to help others get something they always wanted but never had. Almost as good as getting it yourself.
The Last Rebel... still alive