26.07.2014, 22:23
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 12.01.2019, 20:27 uživatelem Kaja. Edited 2 times in total.
Důvod úpravy: fix links
)
@Mr.Tony 22: Popravdě, měl jsem pocit, že když něco důkladně vybarvím, tak naprosto zkazím původní náčrtek, který se mi třeba původně líbí, tažke to byl pokus vybarvit to jen tak jemně, abych s každým obrázkem nezabil několik dní jako obvykle.
Více do prostoru - OK, tak tedy ještě víc, a já si zrovna říkal že už to mám dost.
A ta čára přes obličej - působí rušivě? Mně to připadalo, že to tak nějak podporuje dojem kulatosti hlavy a že to tím je víc "cute".
@Scrabble hooves: Dík, a máš pravdu. Něco s větší perspektivou plánuju, uvidíme.
Další obrázek je ze včerejšího Vyšehradu, přední poník je inspirovaný klasickým vektorem sedící Pinkie.
Hugs! (pastelky Koh-i-noor, akvarelové (díky Baterkovi za tip, jsou super))
Slibuji, že příště nepoužiju obyč 80g papír do tiskárny.
Koukám že moc často kreslím svoje dvě OCčka. Je to už nuda? (upřímně)
Více do prostoru - OK, tak tedy ještě víc, a já si zrovna říkal že už to mám dost.
A ta čára přes obličej - působí rušivě? Mně to připadalo, že to tak nějak podporuje dojem kulatosti hlavy a že to tím je víc "cute".
@Scrabble hooves: Dík, a máš pravdu. Něco s větší perspektivou plánuju, uvidíme.
Další obrázek je ze včerejšího Vyšehradu, přední poník je inspirovaný klasickým vektorem sedící Pinkie.
Hugs! (pastelky Koh-i-noor, akvarelové (díky Baterkovi za tip, jsou super))
Slibuji, že příště nepoužiju obyč 80g papír do tiskárny.
Koukám že moc často kreslím svoje dvě OCčka. Je to už nuda? (upřímně)