Na toho Valeyarda jsem si hned vzpomněl, a jak mi to vyhodil Google, tak jsem si myslel, že to je on (Btw. Ještě je tumblr Timelord Victorious - The Valeyard, to by taky stálo za prozkoumání)
Myslel jsem cannonovou Colgate
Já jsem vycházel z Classiců, kde Master nikdy neměl s bubny co dočinění
Jaj, to mě nějak dalo hype napsat fanfic, postavený na něčem takovém
Btw. Furt se bude používat 9th Eccleston, 10th Tennant (Ten-inch ), 11th Smith, 12th Capaldi...
Edit. Romana má hodiny za cutie mark a byla to Time lady, Ananta taky, je to Time lady (když jsem poprvé uviděl obrázek s Discorded Doctorem u ní v náručí, myslel jsem si, že to je pony TARDIS (Doctor's wife S06E04)
Edit 2: pročítám si TARDIS Data core a Valeyard je teď k ničemu když Doctor dostal nový regenerační cyklus, a nebude potřeba hodně dlouho
@Kalkulačka
Myslel jsem cannonovou Colgate
Já jsem vycházel z Classiců, kde Master nikdy neměl s bubny co dočinění
Jaj, to mě nějak dalo hype napsat fanfic, postavený na něčem takovém
Btw. Furt se bude používat 9th Eccleston, 10th Tennant (Ten-inch ), 11th Smith, 12th Capaldi...
Edit. Romana má hodiny za cutie mark a byla to Time lady, Ananta taky, je to Time lady (když jsem poprvé uviděl obrázek s Discorded Doctorem u ní v náručí, myslel jsem si, že to je pony TARDIS (Doctor's wife S06E04)
Edit 2: pročítám si TARDIS Data core a Valeyard je teď k ničemu když Doctor dostal nový regenerační cyklus, a nebude potřeba hodně dlouho
@Kalkulačka