09.08.2014, 08:31
Gintama vždycky stála za to ale mám velký problém s angličtinou a tak můžu sledovat jen to, co se přeložilo do češtiny nebo angličtiny. Existuje jen málo anime, které jsem dokázal sjet anglicky a užil jsem si je (původní naruto kterého jsem sledoval ještě na základní škole, Tiger and Bunny, Magi), ale gintamu musím vidět se srozumitelnými titulky, abych si ji dokázal přeložit.
@AverageHanzo: No samozřejmě že Nanasaki Ai a Haruka Morishima. Tedy v původním Amagami SS. V Amagami SS je to zase Rihoko Sakurai a Tsukasa Ayatsuki. ( i když speciál o jednom dílu s Risou mě taky pobavil a dojel)
@Izaco: Znám, pokoušel jsem to sledoval ale nebavilo mě to.
Viděl někdo nějaké Precure? To je jediné anime, které jsem sjel jen s japonskými Raw ale dokázal do pochopit a překládat i tak povědšinou
@AverageHanzo: No samozřejmě že Nanasaki Ai a Haruka Morishima. Tedy v původním Amagami SS. V Amagami SS je to zase Rihoko Sakurai a Tsukasa Ayatsuki. ( i když speciál o jednom dílu s Risou mě taky pobavil a dojel)
@Izaco: Znám, pokoušel jsem to sledoval ale nebavilo mě to.
Viděl někdo nějaké Precure? To je jediné anime, které jsem sjel jen s japonskými Raw ale dokázal do pochopit a překládat i tak povědšinou
Let it Go...Try everything.
How Far I'll Go, on top of the world?
Towards of sun immortals.
When Can I See You Again?
Top of the world.
Telling the world. To the sky!
Just a Dream. Brothers under the Sun
How Far I'll Go, on top of the world?
Towards of sun immortals.
When Can I See You Again?
Top of the world.
Telling the world. To the sky!