04.09.2012, 20:32
Dnes akce Ostrava - Hledala jsem BB s Flutershy (popř. v průhledném obalu). Tak jsem vyrazila směr Nová Karolina, nejdřív do Puntanely. Krásně velké hračkářství - jedna boční strana regálu (ta krátká) celá MLP, i průhledné sběratelské ale jen Twilight a Pinkie... pak ještě nějaké věci a dost BB, ale jen druhé řady. Bohužel, nezkušená, blbá já jsem nevěděla kam na vyražené čísla se koukat (byly na spodu balení a zezadu, tam kde má být a kde jsem si ho NEVŠIMLA, takže jsem se koukala na to spodní) takže jsem se vesele přehrabovala a pořád narážela na stejné číslo. Tak jsem si řekla - asi už nemají jiné. Vyrazila jsem ještě do Pompa, tam jsem nenašla a prodavačka potvrdila, že nemají. Další cíl bylo teda Futurum - další Pompo a zase nic, vedle Sparkys už byl na tom líp ale měl jen 5. řadu (na fotce z návodu na BB je nějaká divná, tak jsem nechtěla riskovat). Dále byl Dráčik - Plná krabice - ale zase to stejné číslo (blbá, blbá, blbá) tak jsem se naštvala a hrábla do středu krabice a po zaplacení a vypadnutí z obchu jsem otevřela a zklamaně vytáhla Twinkleshine - původně jsem myslela že to je Twilight sparkle, barvy docela podobné ale ne stejné.. tak jsem se ale ještě protáhla Lasem, mají hračky v 2. patře, tam na mě vytáhli jen Filly a to teda ne.. Vedle je ale papírnictví a pokud je někdo fanda starší generace, tak jsem tam viděla penál a nějakou růžovou tašku na rameno, možná toho bylo víc, nesledovala jsem to... Zítra směr železářství pro skobu a dám si Twinkl na klíče. Ach jo