23.08.2014, 12:32
Další kapitola draků je zde. Poslední kapitola prvního celku, dovolím si říct knihy. Když se podívám zpětně na vše, co jsem napsal, až na pár věcí, co chci přepsat do čtivější podoby jsem na sebe poměrně pyšný. Nečekal jsem, že u toho tak dlouho vydržím a že mě to bude tak bavit. K tomu ale někdy příště. U babičky není moc dobrý počítač a internet.
37. kapitola uzavírá(?) jeden z příběhů a startuje nový. Doufám, že se kapitola bude líbit.
Kapitola nese název Planoucí srdce
Bonusové materiály ke knize jsou již ve výrobě. Další kapitolu bych také rád co nejdříve dopsal a zveřejnil. Doufám, že i nadále někteří z vás u draků zůstanou a budou je bavit. I přes to, že některé věci se vám možná nelíbí, píšu je v dobré víře pro správně zakončení.
37. kapitola uzavírá(?) jeden z příběhů a startuje nový. Doufám, že se kapitola bude líbit.
Kapitola nese název Planoucí srdce
Bonusové materiály ke knize jsou již ve výrobě. Další kapitolu bych také rád co nejdříve dopsal a zveřejnil. Doufám, že i nadále někteří z vás u draků zůstanou a budou je bavit. I přes to, že některé věci se vám možná nelíbí, píšu je v dobré víře pro správně zakončení.
Let it Go...Try everything.
How Far I'll Go, on top of the world?
Towards of sun immortals.
When Can I See You Again?
Top of the world.
Telling the world. To the sky!
Just a Dream. Brothers under the Sun
How Far I'll Go, on top of the world?
Towards of sun immortals.
When Can I See You Again?
Top of the world.
Telling the world. To the sky!