09.09.2012, 08:08
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 09.09.2012, 08:20 uživatelem Refly. Edited 1 time in total.)
Mohl bys ten návod stručně přeložit? Stačí v bodech, nejsem si jistý, zda jsem mu úplně porozumněl.
Já tedy (asi) zkoušel něco podobného:
Když si jdu lehnout, tak se snažím soustředit na nějakou věc - svůj dech, tikání budíku apod., abych neztratil vědomí a přitom usnul.
No, moc mi to nejde...
Jediné co jsem zatím zažil byl zajímavý pocit v nohách (od kotníku dolů) a rukách (od zápěstí dolů) - byl to podobný pocit jako když si část těla "přesedíte" a nemáte v ní cit - pocit, že dlaně (a nohy) byly strašně těžké a velmi špatně se s nimi dalo hýbat.
Ale to celé netrvalo déle, než 2-3 minuty...
Kolik z vás by Lucidní snění využilo v souvislosti s MLP? Já bych šel hned pohladit Twilight, ale k tomu mam ještě hodně daleko...
Copak se stalo?
Já tedy (asi) zkoušel něco podobného:
Když si jdu lehnout, tak se snažím soustředit na nějakou věc - svůj dech, tikání budíku apod., abych neztratil vědomí a přitom usnul.
No, moc mi to nejde...
Jediné co jsem zatím zažil byl zajímavý pocit v nohách (od kotníku dolů) a rukách (od zápěstí dolů) - byl to podobný pocit jako když si část těla "přesedíte" a nemáte v ní cit - pocit, že dlaně (a nohy) byly strašně těžké a velmi špatně se s nimi dalo hýbat.
Ale to celé netrvalo déle, než 2-3 minuty...
Kolik z vás by Lucidní snění využilo v souvislosti s MLP? Já bych šel hned pohladit Twilight, ale k tomu mam ještě hodně daleko...
(25.05.2012, 21:22)!Lejmer Napsal(a): Mno, ja mam s halucinaciami, lucid dreamingom a podobnymi vecami celkom zle skusenosti,
Ja si pekne pockam na vase vysledky ci sa to vobec oplati
Copak se stalo?