30.08.2014, 08:41
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 30.08.2014, 08:42 uživatelem Purple. Edited 1 time in total.)
Mid: Nemůžu mluvit za všechny,ale myslím,že tady se lidé na to aceo snaží a chtějí aby se to ostatním líbilo. Já třeba nekreslím moc extra hezky(už kvůli tomu,že kreslím až tento rok všecko,dřív jen samí poně,to se člověk asi moc v ostatním nezlepší) ale snažím se. Opravdu si na tom dávám záležet a tím určo i ostatní. Neměli by se všici házet do žita,ale to asi protože jsem nezažila to,co ty. Takže mám na to takový názor
Scele: Já platila za obyč obálku 25kč(za tu malou na Slovensko,což je tak do eura? Jsem koukala na kurz a tak 27-28kč= euro) avšak jakmile jsem měla větší platila jsem víc,to je podle hmotnosti
(ale obrázek není fakt těžkej )
A aby to nebylo moc OT,tak hlásím,že dnes posílám aceo pro Tobby(tedy doufám,že v naší vesničce poštu otevřenou)
Odkaz
Scele: Já platila za obyč obálku 25kč(za tu malou na Slovensko,což je tak do eura? Jsem koukala na kurz a tak 27-28kč= euro) avšak jakmile jsem měla větší platila jsem víc,to je podle hmotnosti
(ale obrázek není fakt těžkej )
A aby to nebylo moc OT,tak hlásím,že dnes posílám aceo pro Tobby(tedy doufám,že v naší vesničce poštu otevřenou)
Odkaz