09.09.2012, 16:14
(09.09.2012, 08:08)Refly Napsal(a): Mohl bys ten návod stručně přeložit? Stačí v bodech, nejsem si jistý, zda jsem mu úplně porozumněl.
Tady:
Lehněte si, jako když jdete spát. Nejlépe to funguje, pokud jste extrémně unaveni. (čímž si nejsem tak úplně jist )
Ležte na zádech s rukama podél těla a se zavřenýma očima. ZŮSTAŇTE NAPROSTO NEHYBNĚ A VZHŮRU.
Váš mozek bude tělu posílat signály, aby zjistil, jestli už jste připraveni usnout. Tyto signály zahrnují: svědění, nutkání změnit polohu, mrknout či pohnout okem či končetinama (pamatujte, že oči musí být zavřené). MUSÍTE VŠECHNY TYTO SIGNÁLY IGNOROVAT.
Po nějakých 20-30 minutách vám bude těžknout hrudník (či končetiny), můžete také slyšet divné zvuky. Nyní jste ve spánkové paralýze, pokud otevřete oči pravděpodobně budete mít halucinace (snění s otevřenýma očima) a nebudete schopni pohnout tělem. To nyní kompletně spí.
Teď, dyž si plně uvědomíte, že sníte, můžete zavřít oči a ponořit se do snu. Budete si to však plně uvědomovat a můžete (s trochou cvičení) sen kontrolovat.
Vesměs je to to co jsi zkoušel a zažil Avšak, co se stane po těch 2-3 minutách?
Citace:Kolik z vás by Lucidní snění využilo v souvislosti s MLP? Já bych šel hned pohladit Twilight, ale k tomu mam ještě hodně daleko...Myslím, že tady z fóra nejspíš všichni
Citace:Nejsem odborník - ale z toho co jsem četl si myslím, že LD je naprosto ideální pro MLP...Eeyup, ale pak aby se jednomu chtělo zase zpátky do toho reálného světa