05.09.2014, 05:54
wow Cally,toto jsem nečekala,nom já i když mě to bavilo kreslit a všecko (sorry za třpytky,jsem na ně úchyl) tak i nevím,snažila jsem se ti ju nakreslit co nejlíp
a neee srst mi fakt nejde,to musíš vidět sama DD ale máš opravdu nádherného vlka,vlčici,je prostě ..wow...čučela jsem jak jsi ji vymyslela.
růžovááááá,u mě nespěchej,určo máš i další jiný obrázky,tak mysli až...později(schovat mě do ústraní)
Kovu: jooo draci,to je něco super
Ascadellia: na to moc no comment
---------------------------------------------------------------------------------------------------
a neee srst mi fakt nejde,to musíš vidět sama DD ale máš opravdu nádherného vlka,vlčici,je prostě ..wow...čučela jsem jak jsi ji vymyslela.
růžovááááá,u mě nespěchej,určo máš i další jiný obrázky,tak mysli až...později(schovat mě do ústraní)
Kovu: jooo draci,to je něco super
Ascadellia: na to moc no comment
---------------------------------------------------------------------------------------------------
tak když už jsem sem psala,tak sem hodím něco..málo,je to nic moc,kreslím už teď převážně ve vlaku,páč když příjdu domů,jaksi není abso nálada,což mě strašně mrzí a ve vlaku..jaksi....můžu kreslit když nejedu tím naším šíleným osobákem snad i minulého století
ale předtím sem hodím acea,co jsem měla v aceo vlákně
pak AT s Bloody
nějaké..oné zvíře na AT
toto jsem kreslila ve škole,spolužačky na mě koukaly.
(je nás 28 holek )
dáreček pro Wild
a ještě pro Starlight
a aceo pro Antošíka(furt nestíhám poštu jak jsem doma skoro večer)
ale předtím sem hodím acea,co jsem měla v aceo vlákně
pak AT s Bloody
nějaké..oné zvíře na AT
toto jsem kreslila ve škole,spolužačky na mě koukaly.
(je nás 28 holek )
dáreček pro Wild
a ještě pro Starlight
a aceo pro Antošíka(furt nestíhám poštu jak jsem doma skoro večer)