06.09.2014, 13:25
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 06.09.2014, 13:26 uživatelem Minetex.)
Yes, asi dva měsíce jsem šetřil gemy na Rainbow Dash, ale samozřejmě to nešlo moc rychle. Pak jsem jich díky své blbosti 14 utratil (
), a zase šetřil pomalu. Nedávno (asi týden zpátky) jsem si náhodou na mlp-gameloft wiki přečetl tipy, jak získávat gemy, a pak se mi najednou poprvé za celou hru začali spawnovat Changelingové
Psali něco ať 3x a 2x kliknu, že vypadne gem, ale to moc nešlo, ale teď jsem objevil metodu, při které mi z odstraňování paraspiritů/vampire fruitbatů/changelingů tak čtyřikrát z pěti pokusů padne gem. Takže jsem začal spořit rychlostí 3-5 gemů za den, ale pak se mi changelingové přestali obnovovat. A dneska ráno jsem objevil quest, ze kterého jsem mohl získat poslední element shardy, co potřebuju, a bylo to Defeat 8 changelings. Tak jsem šel do canterlotu, tam stále prázdno, ale pak jsem musel odejít a hru jsem nevypnul. A když jsem se vrátil, bylo jich tam snad 15! No tak jsem z nich svojí metodou získal 11 gemů a dokončil event, takže jsem z 52 skočil na 63, zejtra dostanu za lognutí 2 gemy, tak jsem se těšil, a pak jsem se před vypnutím hry ještě ze zvyku vrátil do Ponyvillu, a tam dvě Derpy-in-a-box vedle sebe. Tak jsem je rozkliknul a dva gemy!! Rainbow Dash už je na cestě
A ten OP odstraňovací způsob je: kliknout, počkat cca 0,75 s, to udělat 4x celkově, pak počkat asi 2,5 s a kliknout. Takže čtyřikrát za sebou, pak delší pauza a poslední klik. Snad to někomu pomůže a sorry za delší (no, koukámnže megadelší
) příspěvek.
Naosáno (!!) a odesláno z mého smártfounu pomocí TapaTalku.

Naosáno (!!) a odesláno z mého smártfounu pomocí TapaTalku.