17.09.2014, 20:34
Tak musím říct, že jsem si challenge užil tak z poloviny (tím myslím první dvě zadání ) a zjistil jsem o sobě, že mě skutečně nebaví psát spojení lidí a poníků (a to ani, když nechám lidstvo do jednoho vychcípat ) a že když není nápad na zápletku, tak nepomůže ani deadline (tímto se ti Keranisi omlouvám, ale tvé zadání zůstane pouze zadáním ).
A chtěl bych zde poděkovat i dvěma svým zadavatelům a to Rwakkovi a Terodonessovi. Díky Rwakkovi jsem napsal svou první povídku ZŽ, která u mě způsobila příjemně hřejivý pocit a určitě se někdy k Sunlightovi a Carrot Top vrátím. A Terodeness zase ,,oživil" i jednu mou starší povídku z jiné challenge, kterou jsem původně ani nezveřejnil ve svém topicu, ale když jsem psal Terovo zadání, obě se spojily a daly základ něčemu novému.
Takže díky
A chtěl bych zde poděkovat i dvěma svým zadavatelům a to Rwakkovi a Terodonessovi. Díky Rwakkovi jsem napsal svou první povídku ZŽ, která u mě způsobila příjemně hřejivý pocit a určitě se někdy k Sunlightovi a Carrot Top vrátím. A Terodeness zase ,,oživil" i jednu mou starší povídku z jiné challenge, kterou jsem původně ani nezveřejnil ve svém topicu, ale když jsem psal Terovo zadání, obě se spojily a daly základ něčemu novému.
Takže díky
Eyup!
Love and Tolerate je heslo haterů, ne broníků!
Love and Tolerate je heslo haterů, ne broníků!