23.09.2014, 14:37
Úprimne povedané, ak by som to mal sledovať v CZ/SK preklade, asi by som sa nenechal namotať. Našťastie som sa s tým stretol v origináli, už veľmi dávno, ale vždy som to ignoroval ako komerčnú hlúposť. V období 2012+ som bol pokemon furry, a na Skype sme mali otvorenú skupinu, do ktorej sa dostali niektorí bronies. Keďže sa títo pričinili o zmenu témy v skupine na MLP, začal som sa zaujímať o to, ako je možné, že takáto veková skupina to obľubuje.
Strávil som celú noc výskumom po internete, hlavne dokumentáciu fandomu a analýzu MLP odborníkmi, a (Twily by súhlasila) po vedeckom okienku som sa rozhodol pozrieť si to, aby som to mal aj po praktickej stránke. No a ďalej asi viete. Prvú epizódu som videl 2 týždne dozadu. 4 dni po potom som už mal stiahnuté všetky diely. Do týždňa som mal kompletný soundtrack. Bless you, Smile song
Strávil som celú noc výskumom po internete, hlavne dokumentáciu fandomu a analýzu MLP odborníkmi, a (Twily by súhlasila) po vedeckom okienku som sa rozhodol pozrieť si to, aby som to mal aj po praktickej stránke. No a ďalej asi viete. Prvú epizódu som videl 2 týždne dozadu. 4 dni po potom som už mal stiahnuté všetky diely. Do týždňa som mal kompletný soundtrack. Bless you, Smile song
Routine kills ponies and humans alike. Trying new things makes life so much brighter
--Pony Dawnflash--
--Pony Dawnflash--