24.09.2014, 15:18
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 24.09.2014, 15:32 uživatelem Dawnflash. Edited 3 times in total.)
@Ziberlee, ver mi, 6 hodín skladania je nič. Priemerný čas, ktorý mne trvá, kým niečo prvýkrát zložím (z tých ťažších modelov), je 8 hodín a viac, pričom prvý pokus skončí presne tak...doslovne ako guča papiera. Ten páv, čo mám v galérii, mi zabral 13 hodín čistého času, kým bol hotový prvý koncept (ktorý vyzeral tak, že sa na výsledok ani nepodobal
), a ďalších 10 hodín kým bol koncový model (5. v poradí) hotový. Chce to len trpezlivosť 
@Black Fluffle Puff nie je tak lahko dostupny, ako som hovoril, aj populárne canon postavy sú vzácnosťou v origami, a myslím, že Fluffle nenájdem nikde. Existuje však možnosť B, vytvoriť ten model
Keď sa budem nudiť, môžem to skúsiť na vlastnú päsť

@Black Fluffle Puff nie je tak lahko dostupny, ako som hovoril, aj populárne canon postavy sú vzácnosťou v origami, a myslím, že Fluffle nenájdem nikde. Existuje však možnosť B, vytvoriť ten model

Routine kills ponies and humans alike. Trying new things makes life so much brighter 
--Pony Dawnflash--

--Pony Dawnflash--