01.10.2014, 17:32
GTO si moc dobře pamatuji...a taky si pamatuji, že mi u něj chybí stále zhlédnout posledních 20 epizod. To bych měl napravit
STEINS;GATE
U tohohle anime jsem byl z počátku nadšený ale pak to více méně vyprchalo. Udrželo si to dobrý rytmus až do konce ale některé části se mi zdáli trochu natáhlé. Každopádně patří k těm lepším, co jsem viděl + ten konec a [spoiler: vymazaní akihabary ] byli fakt boží
CHAOS;HEAD
To jsem sice viděl, ale vůbec mě to nějak nechytlo. Dodíval jsem se na to spíše z povinnosti, že málokdy dropnu něco co sleduji. Přiznám se, že už si to ani moc nepamatuji, jak mě to nebavilo. Ale to neznamená, že jiné to bavit nebude.
STEINS;GATE
U tohohle anime jsem byl z počátku nadšený ale pak to více méně vyprchalo. Udrželo si to dobrý rytmus až do konce ale některé části se mi zdáli trochu natáhlé. Každopádně patří k těm lepším, co jsem viděl + ten konec a [spoiler: vymazaní akihabary ] byli fakt boží
CHAOS;HEAD
To jsem sice viděl, ale vůbec mě to nějak nechytlo. Dodíval jsem se na to spíše z povinnosti, že málokdy dropnu něco co sleduji. Přiznám se, že už si to ani moc nepamatuji, jak mě to nebavilo. Ale to neznamená, že jiné to bavit nebude.
Let it Go...Try everything.
How Far I'll Go, on top of the world?
Towards of sun immortals.
When Can I See You Again?
Top of the world.
Telling the world. To the sky!
Just a Dream. Brothers under the Sun
How Far I'll Go, on top of the world?
Towards of sun immortals.
When Can I See You Again?
Top of the world.
Telling the world. To the sky!