02.10.2014, 00:25
Právě shlédnuto na promítání s blízkými bronies... první dojmy:
Osobní verdikt: Chápu, proč to někomu nemusí sedět, ale pro mě je to další brilantní kousek skládačky MLP, který i přes svou odlišnost nijak výrazně nevybočuje a zapadá do celkového obrazu.
- drsnější/temnější než minulé EQG
- jakožto hudebník to možná vnímám jinak ale... zážitek určitě umocnila každodenní skutečnost, co hudba dovede udělat s lidským nitrem
- Melgarh potřebuje auto a moje písničky taky nikdo nehraje
- obraz Sunset Shimmer vykreslen bravurně
- otázka, zda v lidském světě existuje obraz Twilight už není nevyslovená - odkaz na EQG 3 ?
- bylo těch pár vět z letošního Gala, jež dolehly od Princezny Celestie/you-know-who pouze k mým uším, narážka na to, co jsem právě viděl, nebo ne? Pokud je to jen shoda náhod, budu spát klidněji. Pokud ne... má odpověď je stále "Ano".
Osobní verdikt: Chápu, proč to někomu nemusí sedět, ale pro mě je to další brilantní kousek skládačky MLP, který i přes svou odlišnost nijak výrazně nevybočuje a zapadá do celkového obrazu.
Princess Luna: Everypony has fears, Scootaloo. Everypony must face them in their own way. But they must be faced, or the nightmares will continue.
Rainbow Dash: It feels good to help others get something they always wanted but never had. Almost as good as getting it yourself.
Rainbow Dash: It feels good to help others get something they always wanted but never had. Almost as good as getting it yourself.
The Last Rebel... still alive